Skinkmacka med äppelkeso och krasse
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal mackor: 4

Honung

1.0 

msk

Timjan

2.0 

kvistar

Kryddkrasse

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Skinkmacka med äppelkeso och krasse

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 172

Kcal / portion: 403

GBR (GI) / port: 16

Recept: 1612 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 3%

Kolhydrater: 24%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 234 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Honung 1.0 msk 4%

Timjan 2.0 kvistar 0%

Kryddkrasse 0%

...

Skapat av
Anna, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Kärna ur äpple och skär i kuber. Grovhacka timjan. Blanda keso, äpple, honung och timjan.
  2. Lägg två skivor skinka i varje bröd. Lägg kesoblandningen över. Toppa med lite krasse.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem