Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 300

GBR (GI) / port: 7
Recept: 1200 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 3%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Skinka kokt tunt skivad 300.0 gram 33%
Sallatsblad 4.0 st stora 1%
Senap svensk 4.0 tsk 3%
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Rosta bröd.
- Bred smör och/eller senap på brödet. Lägg ett salladsblad på en brödskiva.
- Fyll på med en skiva serranoskinka, sedan ett valfritt antal tunna skivor kokt skinka, gärna med lite senap emellan.
- Avsluta med en skiva serranoskinka till och överst en brödskiva.
- Stick ner två pinnar och dela brödet diagonalt.