Skinktoast
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Skinka kokt tunt skivad

300.0 

gram

Sallatsblad

4.0 

st stora

Senap svensk

4.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Skinktoast

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 150

Kcal / portion: 300

GBR (GI) / port: 7

Recept: 1200 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 3%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 200 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Skinka kokt tunt skivad 300.0 gram 33%

Sallatsblad 4.0 st stora 1%

Senap svensk 4.0 tsk 3%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Rosta bröd.
  2. Bred smör och/eller senap på brödet. Lägg ett salladsblad på en brödskiva. 
  3. Fyll på med en skiva serranoskinka, sedan ett valfritt antal tunna skivor kokt skinka, gärna med lite senap emellan. 
  4. Avsluta med en skiva serranoskinka till och överst en brödskiva.
  5. Stick ner två pinnar och dela brödet diagonalt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem