12 recept med Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Limeparfait med vaniljrabarber
Parfait (fr. = perfekt) avser något extra fint, perfekt lagat. Kan avse lit...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
247 Kcal / 100g
248 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Semifreddo, italiensk halvfrusen äggkräm
Semifreddo (it. = halvfrusen) kan bestå lite av varje, men består vanligen ...
Tid: 45 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Arla
273 Kcal / 100g
187 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Vaniljparfait på Arlas vis, lite enklare
Parfait (fr. = perfekt) avser något extra fint, perfekt lagat. Det kan avse o...
Tid: 20 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Arla
370 Kcal / 100g
383 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Frozen yoghurt, fryst yoghurt grundrecept
Utan matberedare eller mixer, se recept > Arlas enkla frozen yoghurt. Yo...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
94 Kcal / 100g
143 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Bygårdens frysta mousse med blåbär
En fryst luftig mousse blir stabil av frysningen, men skall serveras kall. ...
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Arla
254 Kcal / 100g
503 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Hjortronparfait, äggkräm med kakbotten
Receptet hämtat från "Klassiska svenska smaker", en skrift som ges ...
Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Sv. Institutet SI
350 Kcal / 100g
812 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Chokladmoussekupoler med apelsinkräm
Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
436 Kcal / 100g
455 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Frusen chokladmousse
Mousse fryses för att ge en stabil fristående bakelse utan tillsats av gela...
Tid: 1 tim (+ 14 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
469 Kcal / 100g
828 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Frusen yoghurttårta med rabarber
Koka rabarber i rostfri kastrull, ej i aluminiumkastrull. Visserligen får man ...
Tid: 40 min (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
308 Kcal / 100g
432 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Parfait glacé au café, klassisk kaffeparfait
Parfait är en frusen dessert på ägg, socker och grädde. En parfait kan smak...
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
371 Kcal / 100g
279 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)