12 recept med Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Parfait glacé, stillfrusen äggkräm blandat med grädde
Äggulorna värms av sockerlagen vilket gör att krämen blir fluffigare. Ett...
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                343 Kcal / 100g
                278 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Vaniljparfait på Arlas vis, lite enklare
Parfait (fr. = perfekt) avser något extra fint, perfekt lagat. Det kan avse o...
Tid: 20 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Arla
                370 Kcal / 100g
                383 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Parfait glacé au café, klassisk kaffeparfait
Parfait är en frusen dessert på ägg, socker och grädde. En parfait kan smak...
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                371 Kcal / 100g
                279 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Limeparfait med vaniljrabarber
Parfait (fr. = perfekt) avser något extra fint, perfekt lagat. Kan avse lit...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                247 Kcal / 100g
                248 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Hjortronparfait, äggkräm med kakbotten
Receptet hämtat från "Klassiska svenska smaker", en skrift som ges ...
Tid: 1 tim (+ 3 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Sv. Institutet SI
                350 Kcal / 100g
                812 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Semifreddo, italiensk halvfrusen äggkräm
Semifreddo (it. = halvfrusen) kan bestå lite av varje, men består vanligen ...
Tid: 45 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Arla
                273 Kcal / 100g
                187 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Bygårdens frysta mousse med blåbär
En fryst luftig mousse blir stabil av frysningen, men skall serveras kall. ...
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Arla
                254 Kcal / 100g
                503 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Frusen chokladmousse
Mousse fryses för att ge en stabil fristående bakelse utan tillsats av gela...
Tid: 1 tim (+ 14 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                469 Kcal / 100g
                828 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Chokladmoussekupoler med apelsinkräm
Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
                436 Kcal / 100g
                455 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Frusen yoghurttårta med rabarber
Koka rabarber i rostfri kastrull, ej i aluminiumkastrull. Visserligen får man ...
Tid: 40 min (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                308 Kcal / 100g
                432 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)