19 recept med Plockmat med kött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Råbiff av oxfilé på pumpernickel (plockmat)
Tid: 25 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                186 Kcal / 100g
                89 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Devils on horseback, bacondadlar (plockmat)
Ibland kan man köpa stora lätt torkade dadlar i lösvikt, vilket är att föredr...
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                383 Kcal / 100g
                62 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Baconinlindade fikon (plockmat)
Färska fikon är inte helt lätt att få tag på. Man kan använda torkade fikon, ...
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                175 Kcal / 100g
                220 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Fikon och prosciutto (plockmat)
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                94 Kcal / 100g
                29 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Breasolacarpaccio med parmesan, olja och pinjenötter (plockmat)
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                383 Kcal / 100g
                211 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Bresaolaknyten med äpple och ingefära (plockmat)
En normalportion huvudrätt väger ungefär 500 gram. På en buffé bör man räkna ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                115 Kcal / 100g
                54 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Charketuriplatta (plockmat)
En normalportion huvudrätt väger ungefär 500 gram. På en buffé bör man räkna me...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                182 Kcal / 100g
                186 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Italiensk chark- och ostbricka (plockmat)
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                260 Kcal / 100g
                131 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Sotad oxfilé med prästostcreme på grovt bröd (plockmat)
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                276 Kcal / 100g
                487 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Biffrullar med het pepparkaksdip (plockmat)
Lövbiff är tunn skiva nötkött, vanligen av nötinnerfilé. Läs mer, klicka på...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                101 Kcal / 100g
                94 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion