
Breasolacarpaccio med parmesan, olja och pinjenötter (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 383

Kcal / portion: 211

GBR (GI) / port: 0
Recept: 844 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 17%
Fett: 35%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min )
- Rosta pinjenötter till fin färg i en torr stekpanna på medelhög värme.
- Hyvla peccorino med osthyvel.
- Lägg ut bresaolan på ett större fat. Strö över peccorino och pinjenötter. Ringla över olivolja. Lägg ut basilikablad och peppra.