Breasolacarpaccio med parmesan, olja och pinjenötter (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Olivolja

0.5 

dl

Basilika

10.0 

blad

Svartpeppar nymald

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Breasolacarpaccio med parmesan, olja och pinjenötter (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 383

Kcal / portion: 211

GBR (GI) / port: 0

Recept: 844 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 17%

Fett: 35%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 55 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Olivolja 0.5 dl 45%

Basilika 10.0 blad 0%

Svartpeppar nymald 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Rosta pinjenötter till fin färg i en torr stekpanna på medelhög värme.
  2. Hyvla peccorino med osthyvel.
  3. Lägg ut bresaolan på ett större fat. Strö över peccorino och pinjenötter. Ringla över olivolja. Lägg ut basilikablad och peppra.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem