
Biffrullar med het pepparkaksdip (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 101

Kcal / portion: 94

GBR (GI) / port: 0
Recept: 752 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 1%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om nötkött, köttkvalité > Äts ej
Så lagas nötinnanlår > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Skala morot. Skölja sallad och selleri. Skär allt i strimlor cirka 10 centimeter långa.
- Lägg ut biffarna på en skärbräda. Lägg på grönsakerna så de sticker ut på varje sida. Rulla ihop biffarna. Dela på hälften. Ställ på ett fat.
- Blanda ingredienserna till dipen. Servera. Ät med händerna och dippa köttet i såsen.