Biffrullar med het pepparkaksdip (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal rullar: 8

Kockskolan:

 

Om nötkött, köttkvalité >

 

 

Så lagas nötinnanlår >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Biffrullar med het pepparkaksdip (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 101

Kcal / portion: 94

GBR (GI) / port: 0

Recept: 752 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 1%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 93 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om nötkött, köttkvalité > Äts ej

Så lagas nötinnanlår > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skala morot. Skölja sallad och selleri. Skär allt i strimlor cirka 10 centimeter långa.
  2. Lägg ut biffarna på en skärbräda. Lägg på grönsakerna så de sticker ut på varje sida. Rulla ihop biffarna. Dela på hälften. Ställ på ett fat.
  3. Blanda ingredienserna till dipen. Servera. Ät med händerna och dippa köttet i såsen.

Kockens kommentar

Lövbiff är tunn skiva nötkött, vanligen av nötinnerfilé. Läs mer, klicka på ingrediens Lövbiff. Köttet bör helst vara extra mört, bäst är om det kommer från kokviga (ungko som kalvat en gång). Läs mer > Om nötkött, köttkvalité.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem