Fikon och prosciutto (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Fikon färska

2.0 

styck

Skinka lufttorkad

2.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fikon och prosciutto (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 29

GBR (GI) / port: 1

Recept: 117 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 3%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 31 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Fikon färska 2.0 styck 50%

Skinka lufttorkad 2.0 skivor 50%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Dela fikonen på 4. Skär skinka en gång på längden.
  2. Linda skinkan runt fikonet. Lägg upp på fat. Servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem