
Fikon och prosciutto (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 94

Kcal / portion: 29

GBR (GI) / port: 1
Recept: 117 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 3%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Fikon färska 2.0 styck 50%
Skinka lufttorkad 2.0 skivor 50%
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Dela fikonen på 4. Skär skinka en gång på längden.
- Linda skinkan runt fikonet. Lägg upp på fat. Servera.