
Sotad oxfilé med prästostcreme på grovt bröd (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 276

Kcal / portion: 487

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1948 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 19%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Sätt en gjutjärnspanna på spisen. Salta och peppra oxfilén. Halstra (stek på hög värme utan fett) väldigt snabbt runt om. Kyl snabbt.
- Finriv prästost. Koka upp grädde. Slå grädden över osten och rör slätt. Ställ kallt.
- Dela brödskivorna. Klicka på lite ostkräm. Skiva oxfilén väldigt tunt och lägg på brödet. Hyvla rädisor och garnera med dem. Ringla över lite olja. Avsluta med lite flingsalt.