Charketuriplatta (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal bufféportioner: 8

Rostbiff tillagad skivad

8.0 

skivor

Salami

8.0 

skivor

el. annat skivat kött

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Charketuriplatta (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 186

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1488 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 22%

Fett: 10%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 102 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Rostbiff tillagad skivad 8.0 skivor 19%

Salami 8.0 skivor 19%

el. annat skivat kött 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Rulla köttskivorna som på bilden och lägg upp på ett serveringsfat.

Kockens kommentar

En normalportion huvudrätt väger ungefär 500 gram. På en buffé bör man räkna med mera, upp till 1 kg tillagad mat per portion om det skall vara rikligt och för att man ofta äter mer vid buffé, samt att åtgången av olika rätter är ojämt fördelat. Naturligtvis blir det då rester över.

Rekommendation: Spara önskade bufférätter i Menyse och räkna ihop att summa vikt blir mellan 500 gram till 1 kg per gäst. Justera vid behov mängderna genom att ändra antalet portioner.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem