
Bresaolaknyten med äpple och ingefära (plockmat)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 115

Kcal / portion: 54

GBR (GI) / port: 0
Recept: 429 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 7%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min )
- Kärna ur äpple. Finhacka hälften. Finhacka ingefära.
- Blanda äppelhacket och ingefära med philadelphiaost. Salta.
- Fördela röran på skinkskivorna. Rulla ihop. Fäst ihop med tandpetare och garnera med äppelskivor.
Kockens kommentar
En normalportion huvudrätt väger ungefär 500 gram. På en buffé bör man räkna med mera, upp till 1 kg tillagad mat per portion om det skall vara rikligt och för att man ofta äter mer vid buffé, samt att åtgången av olika rätter är ojämt fördelat. Naturligtvis blir det då rester över.