Bresaolaknyten med äpple och ingefära (plockmat)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal styck: 8

Philadelphia naturell }

100.0 

gram

Salt

 

 

Tandpetare

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bresaolaknyten med äpple och ingefära (plockmat)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 115

Kcal / portion: 54

GBR (GI) / port: 0

Recept: 429 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 7%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 46 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Philadelphia naturell } 100.0 gram 55%

Salt 0%

Tandpetare %

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Kärna ur äpple. Finhacka hälften. Finhacka ingefära.
  2. Blanda äppelhacket och ingefära med philadelphiaost. Salta.
  3. Fördela röran på skinkskivorna. Rulla ihop. Fäst ihop med tandpetare och garnera med äppelskivor.

Kockens kommentar

En normalportion huvudrätt väger ungefär 500 gram. På en buffé bör man räkna med mera, upp till 1 kg tillagad mat per portion om det skall vara rikligt och för att man ofta äter mer vid buffé, samt att åtgången av olika rätter är ojämt fördelat. Naturligtvis blir det då rester över.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem