36 recept med Pannstekt, halstrad vitfisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Stekt abborre
Med lite tur drar man upp en par abborrar och hittar kantareller i skogen. Har ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
113 Kcal / 100g
455 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Panerad hajmal
Hajmal är ett samlingsnamn för tre arter sötvattenslevande malar i Asien och US...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
108 Kcal / 100g
429 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Stekt torsk i panna med svamp och cheddarost
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
115 Kcal / 100g
448 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Helstekt rödspätta meunière
Laga i ugn = lättare att få allt varmt samtidigt. Stek i het panna 2 minuterper...
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
163 Kcal / 100g
786 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Currystekt kolja med ugnsbakad vitlök
Oskalade vitlöksklyftor ger en något annorlunda smak än skalade. Vitlöksälskare...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
131 Kcal / 100g
534 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Sesamkolja med kaviarcrème och bulgur
Koljan kan bytas ut mot annan vitfisk t.ex. torsk.
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
232 Kcal / 100g
917 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)