Sesamkolja med kaviarcrème och bulgur
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så steks fisk >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sesamkolja med kaviarcrème och bulgur

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 232

Kcal / portion: 917

GBR (GI) / port: 12

Recept: 3669 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 15%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 396 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så steks fisk > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Kaviarcème: Hacka gräslök, spar lite till garnering. Blanda ingredienserna och ställ i kylskåp. 
  2. Filéa kolja. Vispa upp ägg med en gaffel i en djup tallrik. Blanda ströbröd, sesamfrön och salt på en tallrik. Doppa fiskfiléerna i äggsmeten och vänd dem i paneringen på tallriken. Låt vila en stund.
  3. Koka upp vatten. Lägg i bulgur. Låt koka enligt anvisning på förpackning på svag värme i cirka 10-12 minuter. Tag av från plattan och låt vila 5 minuter. Smaka av med salt.
  4. Hetta upp matolja i panna på medelhög värme och stek fisken i 2-3 minuter på var sida tills gyllenbrun färg.
  5. Lägg upp fisk, bulgur och kaviarcrème. Garnera med gräslök.

Kockens kommentar

Koljan kan bytas ut mot annan vitfisk t.ex. torsk.

Alternativ

Couscous

Kokt ris

Pressad potatis

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem