19 recept med Lammstek i ugn

  • Kryddmarinerad lammstek

    Kryddmarinerad lammstek

    Kött som ugnslagas tappar 15-35%% av sin vikt beroende på stektid. Räkna med 18...

    Tid: 1 tim 20 min (+ 7 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    132 Kcal / 100g

    224 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Rimmad, torkad eller rökt fårfiol

    Rimmad, torkad eller rökt fårfiol

    Lammkyl = är lammet bakdel bestående av höft, lår och ben inklusive skinn. ...

    Tid: 15 min (+ 80 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    112 Kcal / 100g

    187 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Ugnstekt stor lammbogsstek

    Ugnstekt stor lammbogsstek

    I England använder man av tradition lammbuljong­täringar i stället för kalv...

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    207 Kcal / 100g

    302 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Lammstek grundrecept

    Lammstek grundrecept

    En stek som ugnslagas tappar cirka 20% i vikt. Normal portionsvikt enligt Liv...

    Tid: 1 tim 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    146 Kcal / 100g

    255 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Lamb sirloin roast, pestopanerad stor lammrostbiff med rumpstek

    Lamb sirloin roast, pestopanerad stor lammrostbiff med rumpstek

    En lammrostbiff väger runt 250 gram. En förstorad "rostbiff" kan ...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    319 Kcal / 100g

    492 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Påsklamm på italienskt vis

    Påsklamm på italienskt vis

    Denna rätt är svår att göra om inte steken är tillräckligt stor (2kg+). Samti...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    112 Kcal / 100g

    273 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Lammstek provençale på rotfruktsbädd

    Lammstek provençale på rotfruktsbädd

    Provencal brukar avse att maträtt med vitlök.Kärntemperatur kött ("inn...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    136 Kcal / 100g

    699 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Rosmarinbräserad hel lammbog med lägg

    Rosmarinbräserad hel lammbog med lägg

    Lammbog är lammets axelparti och överarm. Lamm­bringa är bröstpartiet med rev...

    Tid: 4 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    127 Kcal / 100g

    756 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Lammsteksbiffar med blomkål och broccoli

    Lammsteksbiffar med blomkål och broccoli

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    83 Kcal / 100g

    527 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Lammrostbiff med nypotatissallad och getostcreme

    Lammrostbiff med nypotatissallad och getostcreme

    Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärnt...

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    162 Kcal / 100g

    704 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem