15 recept med Tilltuggsbröd, brödkringlor
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Pa amb tomāquet, tomat- och vitlöksbröd
Pa amb tomāquet (spa. "bröd med tomat") och pa amb oli (bröd med ol...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
204 Kcal / 100g
138 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Grissini - klassiska italienska pinnar
Grissini är utmärkt bröd till soppa eller passar bra som drinktilltugg och ka...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
260 Kcal / 100g
43 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Pretzel, Schwäbische Laugenbrezel - tyska kringlor doppad i lut
Kringlor är enligt Svenska Akademien "ett finare bakverk i form av en...
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
286 Kcal / 100g
198 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Grillat bröd
De flesta brödsorterna kan grillas, men vitt matbröd är att föredra. Detta är e...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
324 Kcal / 100g
78 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Hemlagade krutonger - Croûtons
Små krispiga krutonger är ett utmärkt tillbehör till sallader, soppor med mer...
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
324 Kcal / 100g
78 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Smålandskringlor
Kan också bakas som vanligt vetebröd med jäst, som då måste jäsas två gånger....
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
331 Kcal / 100g
141 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Oststänger av smördeg
Ett enkelt hemlagat alternativ till smördeg är så kallad blixtsmördeg. Det ge...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
344 Kcal / 100g
34 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Klassiska bonnarkringlor
Receptet hämtat från Institutet för språk och folkminnen (klicka på "I...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
362 Kcal / 100g
2978 Kcal / portion
GBR (GI) 84 / portion
-
Ostsnurror
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
370 Kcal / 100g
93 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Kryddostskorpa
Passar som tillbehör till soppor.
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Rent-a-Chef
382 Kcal / 100g
145 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion