Pa amb tomāquet, tomat- och vitlöksbröd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Olivolja

 

 

Salt (havssalt)

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pa amb tomāquet, tomat- och vitlöksbröd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 204

Kcal / portion: 138

GBR (GI) / port: 11

Recept: 553 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 2%

Kolhydrater: 38%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 68 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vitlök torkad 2.0 klyftor 3%

Olivolja 0%

Salt (havssalt) 0%

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Rosta brödskivorna i en brödrost tills de blir gyllenbruna och frasiga.
  2. Skär vitlöksklyftorna på hälften och tomaten i 4 klyftor.
  3. Gnid en vitlökshalva och en tomatklyfta mot varje bröd så att det tar smak. Ringla olivolja över brödskivorna och strö över grovt havssalt.

 

Kockens kommentar

Pa amb tomāquet (spa. "bröd med tomat") och pa amb oli (bröd med olja) är traditionellt spanskt tilltugsbröd. Serveras gärna som tapas. Passar bra att till soppa.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem