Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 370

Kcal / portion: 93

GBR (GI) / port: 3
Recept: 2790 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 22%
Kolhydrater: 33%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Hårdost lagrad, riven 4.0 dl 22%
Salt 1.0 tsk 0%
Anis mald 1.0 msk 0%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Sätt på ugnen 200oC.
- Smöra en plåt eller använd bakplåtspapper. Riv ost.
- Kör alla ingredienser i en matmixer till en deg eller blanda väl.
- Kavla ut degen till en 1/2-centimeter tjock och 15 centimeter bred platta. Skär sedan i 2 centimeter breda remsor. Snurra varje remsa som en liten kanelbulle och lägg på ugnsplåt.
- Grädda cirka 10 minuter i ugnen.