Grillat bröd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vitlök?

 

 

Tomater?

 

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grillat bröd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 324

Kcal / portion: 78

GBR (GI) / port: 11

Recept: 311 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 3%

Kolhydrater: 61%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 24 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vitlök? 0%

Tomater? 0%

 

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Skiva brödet och pensla på med lite matolja.
    Smaksätt gärna brödet: Skär vitlöksklyftor på hälften (eller mosa dem). Gnid en vitlökshalva mot brödet och/eller en tomatklyfta, så att det tar smak. Pensla med olivolja och strö över grovt havssalt. Kan även göras efter att brödet grillats.
  2. Lägg på grillen och grilla 2-3 minuter på vardera sidan, tills de fått fin färg.

Kockens kommentar

De flesta brödsorterna kan grillas, men vitt matbröd är att föredra. Detta är ett bra sätt att använda lite äldre bröd.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem