27 recept med Godsaker på julbordet

  • Ostbricka

    Ostbricka

    Fransmännen äter vanligen ost utan tillbehör, med undantag för vitt bröd (bague...

    Tid: 5 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    355 Kcal / 100g

    887 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Saffran- och citronpannacotta

    Saffran- och citronpannacotta

    Har man i extra citronjuice bör man öka mängden med lite gelatinblad.

    Tid: 4 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    360 Kcal / 100g

    486 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Gotländsk saffranspannkaka

    Gotländsk saffranspannkaka

    Saffranspannkaka är en gotländsk specialitet. Serveras enligt traditionen med s...

    Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    182 Kcal / 100g

    264 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Pepparkaksbollar med mögelost

    Pepparkaksbollar med mögelost

    Detta är ett bra recept för överblivna bitar av mögelost. Pepparkakor, mögelost...

    Svarighet: Lätt, Kock:

    393 Kcal / 100g

    295 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Ost- och pepparkaksstubbe

    Ost- och pepparkaksstubbe

    Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    185 Kcal / 100g

    95 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Ingefärsinkokta plommon med ju(v)lig smak ¤

    Ingefärsinkokta plommon med ju(v)lig smak ¤

    Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef

    56 Kcal / 100g

    36 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Ingefärs-och citrusgranité

    Ingefärs-och citrusgranité

    Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef

    72 Kcal / 100g

    107 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Kryddyoghurtpannacotta

    Kryddyoghurtpannacotta

    Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...

    Tid: 40 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    170 Kcal / 100g

    161 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Kalvdans (efterrätt)

    Kalvdans (efterrätt)

    Kalvdans görs eg. på råmjölk (den mjölk man får när kalven är nyfödd). Denna mj...

    Svarighet: Medel, Kock:

    95 Kcal / 100g

    315 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Ju(v)lig tiramisu

    Ju(v)lig tiramisu

    Savoiardikex är långsmala runda kex från Italien, som speciellt används till de...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef

    111 Kcal / 100g

    210 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem