
Ingefärs-och citrusgranité
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 72

Kcal / portion: 107

GBR (GI) / port: 2
Recept: 427 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 0%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Apelsin hel 1.0 styck 18%
Satsumas 1.0 styck 9%
el. klementin Äts ej
...
![]()
Skapat av
Rent-a-Chef
Tillagning (15 min + 1 tim )
- Koka vatten, vin och socker tills sockret smält. Låt svalna.
- Pressa juicen ur grapefrukt, apelsin och satsumas ner i en en vid, platt bunke. Finriv ingefära och häll i bunken.
- Blanda juice med sockerlag.
- Ställ i frysen i 1 timme. Rör om cirka var 7:e minut.
- Lägg upp och servera genast. Granité smälter fort.