16 recept med Fisk- och skaldjursrätter

  • Snabbgravad lax (till buffé)

    Snabbgravad lax (till buffé)

    Rå fisk, i synnerhet insjöfisk, kan innehålla parasiter. Förekommer dock sällsy...

    Tid: 10 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    172 Kcal / 100g

    169 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Glögginkokt lax (buffé)

    Glögginkokt lax (buffé)

    Dubblera mängden om den skall serveras som huvudrätt. Gräddstuvad grönkål och k...

    Tid: 5 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    201 Kcal / 100g

    181 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Annes julinspirerade halstrade gladlax

    Annes julinspirerade halstrade gladlax

    Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef

    140 Kcal / 100g

    213 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Saltsockrad lax med mango- och papayasalsa (plockmat)

    Saltsockrad lax med mango- och papayasalsa (plockmat)

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef

    97 Kcal / 100g

    229 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Gravad lax garam masala med citronsenapscreme

    Gravad lax garam masala med citronsenapscreme

    Smakar man på Garam Masala så känner man igen de juliga kryddorna, därför är de...

    Tid: 24 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    163 Kcal / 100g

    320 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Mickes ljumma eller varma stiltonlax

    Mickes ljumma eller varma stiltonlax

    Önskas rätten varm: Sätt ugnen på 200°C. Sätt in fisken i ugnen i 5 minuter, ef...

    Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef

    218 Kcal / 100g

    363 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Laxaladåb - kall inkokt lax

    Laxaladåb - kall inkokt lax

    Gelatin är inte nödvändigt. Ger dock mer gelead fisk på klassiskt vis. Huvudrät...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    130 Kcal / 100g

    428 Kcal / portion

    GBR (GI) 9 / portion

  • Laxpaté med dill

    Laxpaté med dill

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    247 Kcal / 100g

    465 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Rimmad lax

    Rimmad lax

    Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    108 Kcal / 100g

    466 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Gravad lax

    Gravad lax

    Helst bör fisken vara djupfryst i 5 dygn, för att oskadliggöra ev. parasitmaska...

    Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    169 Kcal / 100g

    490 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem