16 recept med Fisk- och skaldjursrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Snabbgravad lax (till buffé)
Rå fisk, i synnerhet insjöfisk, kan innehålla parasiter. Förekommer dock sällsy...
Tid: 10 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
172 Kcal / 100g
169 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Glögginkokt lax (buffé)
Dubblera mängden om den skall serveras som huvudrätt. Gräddstuvad grönkål och k...
Tid: 5 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
201 Kcal / 100g
181 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Annes julinspirerade halstrade gladlax
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef
140 Kcal / 100g
213 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Saltsockrad lax med mango- och papayasalsa (plockmat)
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
97 Kcal / 100g
229 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Gravad lax garam masala med citronsenapscreme
Smakar man på Garam Masala så känner man igen de juliga kryddorna, därför är de...
Tid: 24 tim , Svarighet: Medel, Kock:
163 Kcal / 100g
320 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Mickes ljumma eller varma stiltonlax
Önskas rätten varm: Sätt ugnen på 200°C. Sätt in fisken i ugnen i 5 minuter, ef...
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef
218 Kcal / 100g
363 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Laxaladåb - kall inkokt lax
Gelatin är inte nödvändigt. Ger dock mer gelead fisk på klassiskt vis. Huvudrät...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
130 Kcal / 100g
428 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Laxpaté med dill
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
247 Kcal / 100g
465 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rimmad lax
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
108 Kcal / 100g
466 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Gravad lax
Helst bör fisken vara djupfryst i 5 dygn, för att oskadliggöra ev. parasitmaska...
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
169 Kcal / 100g
490 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion