16 recept med Fisk- och skaldjursrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Lutfisk med vitsås
Fastare fisk erhålles om den läggs i kallt vatten som byts några gånger. Om fry...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
80 Kcal / 100g
567 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Halstrad jultorsk med rödvinskanelsås, morotspuré och savoykål med valnötter
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Avancerat, Kock: norskfisk.se
93 Kcal / 100g
517 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Saltsockrad lax med mango- och papayasalsa (plockmat)
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
97 Kcal / 100g
229 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rimmad lax
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
108 Kcal / 100g
466 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Laxaladåb - kall inkokt lax
Gelatin är inte nödvändigt. Ger dock mer gelead fisk på klassiskt vis. Huvudrät...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
130 Kcal / 100g
428 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Annes julinspirerade halstrade gladlax
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Rent-a-Chef
140 Kcal / 100g
213 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gravad lax garam masala med citronsenapscreme
Smakar man på Garam Masala så känner man igen de juliga kryddorna, därför är de...
Tid: 24 tim , Svarighet: Medel, Kock:
163 Kcal / 100g
320 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Julröding med brännvinsrisotto, sticklök och vaniljpuré
Sticklök är är små späda fröodlade skott som används till utsäde och som näst...
Tid: 1 tim , Svarighet: Avancerat, Kock: Rent-a-Chef
164 Kcal / 100g
1011 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Gravad lax
Helst bör fisken vara djupfryst i 5 dygn, för att oskadliggöra ev. parasitmaska...
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
169 Kcal / 100g
490 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Snabbgravad lax (till buffé)
Rå fisk, i synnerhet insjöfisk, kan innehålla parasiter. Förekommer dock sällsy...
Tid: 10 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
172 Kcal / 100g
169 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion