26 recept med Tillbehör på julbordet
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Inlagd ättiksgurka
Pressgurka är i stort sett detsamma som ovan, men som lagts under press (tyngd).
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
47 Kcal / 100g
73 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Skånsk brunkål av vitkål
Brunkål på gammeldax skånskt maner, görs på strimlad vitkål enligt detta recept...
Tid: 1 tim 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
51 Kcal / 100g
239 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Rödkålssallad
Tid: 1 tim 10 min , Svarighet: Medel, Kock:
59 Kcal / 100g
171 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Koka potatis
Potatis som kokas med skalen på behåller mer vitamin C än skalad och smakar god...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
81 Kcal / 100g
134 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Stuvad grönkål - långkål
Långkål är en halländsk specialitet till jul. Färska grönkålsblad kokas i skink...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
98 Kcal / 100g
128 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rotsellerisallad
Rotselleri kanske man inte spontant tänker på att man kan äta rå. Det är dock e...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
100 Kcal / 100g
71 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grönkålssallad blå kongo med äpple och feta (tillbehör)
Passar bäst till allehanda kötträtter.
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
113 Kcal / 100g
144 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Gratinerade pepparkaksbetor (tillbehör)
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
135 Kcal / 100g
375 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Apelsinsenap med kaffe
Tid: 10 min (+ 12 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
176 Kcal / 100g
656 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Rödbetssallad
Rödbetssallad är ett klassiskt tillbehör till kött- och fiskrätter på julbordet.
Tid: 10 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock:
190 Kcal / 100g
170 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion