Rödkålssallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Citronjuice

2.0 

msk

Smör normalsaltat

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rödkålssallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 59

Kcal / portion: 171

GBR (GI) / port: 2

Recept: 684 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 2%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 291 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citronjuice 2.0 msk 1%

Smör normalsaltat 2.0 msk 28%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Pia, Kockskolan

Tillagning (1 tim 10 min )

  1. Skär kålen i klyftor och skär bort stocken. Strimla kålen i matberedare eller för hand. Skala och hacka lök och äpplen.

  2. Hetta upp matfett i en kastrull och fräs kål, lök och äpplen på medelvärme. Tillsätt kryddor, farin och citronsaft. Sänk till lägsta värme och låt sjuda under lock i cirka 40 minuter.

  3. Rödkål passar bra att servera till skinka, revbensspjäll eller stekt fågel.

PASSAR TILL

Julskinka

Revbensspjäll

Hel kalkon i ugn

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem