Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 190

Kcal / portion: 170

GBR (GI) / port: 4
Recept: 1361 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 16%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min + 30 min )
- Låt rödbetorna rinna av. Hacka dem sedan grovt och blanda med majonnäs, créme fraiche, senap och farin. Smaka av med salt och peppar.
- Ställ salladen kallt i minst en halvtimme innan servering.
Kockens kommentar
Rödbetssallad är ett klassiskt tillbehör till kött- och fiskrätter på julbordet.