35 recept med Julsillen

  • Inlagd sill - grundrecept

    Inlagd sill - grundrecept

    Sillen håller sig i sin lag upp till en vecka i kylskåp.

    Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    108 Kcal / 100g

    162 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Senapssill

    Senapssill

    Tid: 5 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    255 Kcal / 100g

    607 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Löksill

    Löksill

    Använd inläggningssill, inte färsk sill. Att lägga in färsk sill själv är vansk...

    Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    209 Kcal / 100g

    209 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Äppelsill med ingefära

    Äppelsill med ingefära

    Använder du salt sill måste du vattna ur den först, se till att inte göra det u...

    Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    187 Kcal / 100g

    233 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Fredrik Erikssons Vodka & Limesill

    Fredrik Erikssons Vodka & Limesill

    Tid: 10 min , Svarighet: Medel, Kock: Fredrik Eriksson *

    275 Kcal / 100g

    322 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Teriyakiströmming

    Teriyakiströmming

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    158 Kcal / 100g

    257 Kcal / portion

    GBR (GI) 14 / portion

  • Tom Sjöstedts Senapssill med apelsin & honung

    Tom Sjöstedts Senapssill med apelsin & honung

    Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    233 Kcal / 100g

    348 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Citrussill med vitlök

    Citrussill med vitlök

    Använder du salt sill måste du vattna ur den först, se till att inte göra det u...

    Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    205 Kcal / 100g

    223 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Blåbärssill

    Blåbärssill

    Använder du salt sill måste du vattna ur den först. Se till att inte göra det u...

    Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    215 Kcal / 100g

    338 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Janssons frestelse

    Janssons frestelse

    Tips: Täck formens botten med oskalad potatis = mängd potatis som behövs.Fastar...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    183 Kcal / 100g

    581 Kcal / portion

    GBR (GI) 10 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem