Löksill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal dl: 10

Svartpeppar grovmald

1.0 

msk

Kryddpeppar krossad

1.0 

tsk

Kryddnejlika

4.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Löksill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 209

Kcal / portion: 209

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2090 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 16%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 100 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Svartpeppar grovmald 1.0 msk Äts ej

Kryddpeppar krossad 1.0 tsk Äts ej

Kryddnejlika 4.0 styck Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (10 min + 6 tim )

  1. Skär sillen i bitar.
    Skala och hacka lök.

  2. Koka upp ingredienserna till lagen. Låt svalna.

  3. Lägg fisken helst i burk eller i bunke. Häll på lagen, se till att det täcker fisken. Ställ kallt över natt.

Kockens kommentar

Använd inläggningssill, inte färsk sill. Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra e.d. vid inläggningar kan ett dödligt gift utvecklas. Läs mer: Matförgiftningar > Clostridium botulinum

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem