Blåbärssill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Blåbär frysta sockrade

115.0 

gram

 

Persilja till garnering

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Blåbärssill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 215

Kcal / portion: 338

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1354 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 11%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 157 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Blåbär frysta sockrade 115.0 gram 7%

 

Persilja till garnering 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (1 tim + 24 tim )

  1. Koka upp lagen. Låt kallna. Blanda med blåbär.

  2. Skär sill i bitar. Slå över lagen. Låt stå minst ett dygn.

Kockens kommentar

Använder du salt sill måste du vattna ur den först. Se till att inte göra det under rinnande vatten då det gör sillen lös i köttet utan byt vatten med jämna mellanrum. Hur vet man när den är lagom ursaltad?? Enkelt, smaka. Det finns även sill som redan är inlagd i en neutral lag, bara att smaksätta. Otroligt lätt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem