Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 215

Kcal / portion: 338

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1354 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 11%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (1 tim + 24 tim )
- Koka upp lagen. Låt kallna. Blanda med blåbär.
- Skär sill i bitar. Slå över lagen. Låt stå minst ett dygn.
Kockens kommentar
Använder du salt sill måste du vattna ur den först. Se till att inte göra det under rinnande vatten då det gör sillen lös i köttet utan byt vatten med jämna mellanrum. Hur vet man när den är lagom ursaltad?? Enkelt, smaka. Det finns även sill som redan är inlagd i en neutral lag, bara att smaksätta. Otroligt lätt.