Citrussill med vitlök
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Ättika 12%

0.5 

dl

Strösocker till lag

1.0 

dl

Vatten till lag

1.5 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Citrussill med vitlök

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 205

Kcal / portion: 223

GBR (GI) / port: 4

Recept: 893 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 8%

Kolhydrater: 25%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 109 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Ättika 12% 0.5 dl Äts ej

Strösocker till lag 1.0 dl 43%

Vatten till lag 1.5 dl 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (1 tim + 24 tim )

  1. Koka upp lagen. Låt den svalna.

  2. Skala och skiva vitlöksklyftor. Riv skalen på cirusfrukter (inget av det vita). Blanda med lagen.

  3. Skär sillen i bitar. Slå över lagen. Låt stå minst ett dygn.

  4. Lägg upp och garnera med lite dill.

Kockens kommentar

Använder du salt sill måste du vattna ur den först, se till att inte göra det under rinnande vatten då det gör sillen lös i köttet utan byt vatten med jämna mellanrum. Hur vet man när den är lagom ursaltad? Enkelt, smaka. Det finns även sill som redan är inlagd i en neutral lag, bara att smaksätta. Otroligt lätt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem