26 recept med Köttförrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rökt andbröst på salladsbädd
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
129 Kcal / 100g
89 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Foie Gras Poêlé - stekt gås- eller anklever
Alternativ tillagningsmetod:1. Skär i 1 cm tjocka skivor.2. Mjöla in skivorna. ...
Svarighet: Avancerat, Kock: Cellier du Périgord
194 Kcal / 100g
90 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Inlindad sparriscarpaccio (förrätt)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
55 Kcal / 100g
96 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Vild carpaccio av älgfilé med senapslingon (förrätt)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
123 Kcal / 100g
111 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Carpaccio variazione - tre sorters oxfilé (förrätt)
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
119 Kcal / 100g
124 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grodlår naturell (förrätt)
Hur det smakar? Mycket fint kött som smakar lite av kalv eller kyckling. Grodlå...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
211 Kcal / 100g
141 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Carpaccio
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
216 Kcal / 100g
161 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bresaolastrutar (förrätt)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
203 Kcal / 100g
161 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Älgcarpaccio med basilika, äpple och russin (förrätt)
Carpaccio förknippas vanligen med rått kött och ursprungligen av oxfilé. Läs ...
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock:
132 Kcal / 100g
168 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Gravad oxfilé (förrätt)
Att grava kött (nötkött och vilt) kan bli magiskt gott, men det gäller att ...
Tid: 20 min (+ 120 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Fontana
159 Kcal / 100g
180 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)