
Carpaccio variazione - tre sorters oxfilé (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 119

Kcal / portion: 124

GBR (GI) / port: 0
Recept: 497 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 18%
Fett: 4%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om tillagning kött > Äts ej
Om carpaccio > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Skär köttet i 12 tunna skivor och banka sedan ut dem så att de blir ännu tunnare.
- Riv ingefära och pepparrot. Hacka oliver.
- Lägg 3 skivor på varje tallrik och strö över ingefära på den ena, oliver på den andra och pepparrot på den tredje.
- Ringla över olivolja. Strö flingsalt över och dra några varv med svartpepparkvarnen.
- Lägg en skiva hyvlad parmesan på varje köttskiva och garnera gärna en salladslök på varje tallrik.
- Servera.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)