
Inlindad sparriscarpaccio (förrätt)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 55

Kcal / portion: 96

GBR (GI) / port: 0
Recept: 383 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 1%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om carpaccio > Äts ej
Så lagas vit sparris > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Koka sparrisen i saltat vatten på medellåg värme i 10 minuter.
- Finhacka jalapeno.
- Skär rå oxfilé i tunna skivor och linda in kokt sparris i skivorna.
- Toppa med hackad färsk jalapeno och ev. grovt havssalt. Servera.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)