Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 129

Kcal / portion: 89

GBR (GI) / port: 0
Recept: 356 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 9%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min )
- Skär andbröst i tunna skivor. Blanda crème fraiche och riven pepparrot.
- Lägg en liten hög sallad på en förrättstallrik. Lägg några skivor andbröst ovanpå. Dekorera med en klick pepparrotscrème fraiche. Ringla lite balsamicocrème över tallriken.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)