Rökt andbröst på salladsbädd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Creme fraiche

0.5 

dl

Pepparrot tub/konserv

2.0 

msk

Balsamvinäger röd }

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rökt andbröst på salladsbädd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 129

Kcal / portion: 89

GBR (GI) / port: 0

Recept: 356 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 9%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 69 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Creme fraiche 0.5 dl 45%

Pepparrot tub/konserv 2.0 msk 9%

Balsamvinäger röd } 0%

...

Skapat av
Äleby Gård

Tillagning (10 min )

  1. Skär andbröst i tunna skivor. Blanda crème fraiche och riven pepparrot.
  2. Lägg en liten hög sallad på en förrättstallrik. Lägg några skivor andbröst ovanpå. Dekorera med en klick pepparrotscrème fraiche. Ringla lite balsamicocrème över tallriken.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem