Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 216
            Kcal / portion: 161
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 643 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 17%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skiva rå oxfilé tunt och lägg upp direkt på tallriken, den skall serveras så (Välj gärna oxfilé från den bredare delen av filén).
 - Hyvla parmesanost i tunna skivor och lägg över. Blanda dressingen och häll över. Garnera med limeklyftor och färsk basilika, strö lite grovsalt och nykrossad svartpeppar över.
 
Förrätter
- Brödförrätt
 - Salladsförrätter ¤
 - (Sallad till maten >)
 - Gröna förrätter
 - Kall förrättssoppa
 - Varm förrättssoppa
 - Blini-, crepes-, våffelförrätt
 - Fiskförrätter
 - Förrätt med räkor, kräftor
 - Hummerförrätter
 - Krabbförrätter
 - Förrätt med musslor
 - Ostronförrätter ¤
 - Övriga skaldjursförrätter
 - Köttförrätter
 - (Sillrätter >)