Bresaolastrutar (förrätt)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Färskost

200.0 

gram

Pesto Genovese Barilla }

1.0 

gram

Körsbärstomater

3.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Bresaolastrutar (förrätt)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 203

Kcal / portion: 161

GBR (GI) / port: 0

Recept: 643 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 18%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 79 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Färskost 200.0 gram 86%

Pesto Genovese Barilla } 1.0 gram 1%

Körsbärstomater 3.0 styck 2%

...

Skapat av
Christian Campogiani

Tillagning (15 min )

  1. Finhacka körsbärstomater.
  2. Blanda färskost, pesto och körsbärstomater.
  3. Lägg ut bresaolaskivorna. Fördela cirka 1 msk pestokräm på varje skiva. Rulla ihop köttet till strutar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem