Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 203

Kcal / portion: 161

GBR (GI) / port: 0
Recept: 643 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 18%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Färskost 200.0 gram 86%
Pesto Genovese Barilla } 1.0 gram 1%
Körsbärstomater 3.0 styck 2%
...
![]()
Skapat av
Christian Campogiani
Tillagning (15 min )
- Finhacka körsbärstomater.
- Blanda färskost, pesto och körsbärstomater.
- Lägg ut bresaolaskivorna. Fördela cirka 1 msk pestokräm på varje skiva. Rulla ihop köttet till strutar.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)