Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 203
            Kcal / portion: 161
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 643 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 18%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Färskost 200.0 gram 86%
Pesto Genovese Barilla } 1.0 gram 1%
Körsbärstomater 3.0 styck 2%
...
![]()
Skapat av
Christian Campogiani
Tillagning (15 min )
- Finhacka körsbärstomater.
 - Blanda färskost, pesto och körsbärstomater.
 - Lägg ut bresaolaskivorna. Fördela cirka 1 msk pestokräm på varje skiva. Rulla ihop köttet till strutar.
 
Förrätter
- Brödförrätt
 - Salladsförrätter ¤
 - (Sallad till maten >)
 - Gröna förrätter
 - Kall förrättssoppa
 - Varm förrättssoppa
 - Blini-, crepes-, våffelförrätt
 - Fiskförrätter
 - Förrätt med räkor, kräftor
 - Hummerförrätter
 - Krabbförrätter
 - Förrätt med musslor
 - Ostronförrätter ¤
 - Övriga skaldjursförrätter
 - Köttförrätter
 - (Sillrätter >)