182 recept med Kalla efterrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Chokladdoppade jordgubbar
Överbliven choklad kan användas till att göra vackra chokladkreationer. Läs...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                360 Kcal / 100g
                219 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Hemlagad kallfryst glass på crème fraiche
För att få en jämn fin glass med små kristaller måste glassmeten röras om under...
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Skånemejerier
                395 Kcal / 100g
                265 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Ost- och pepparkaksstubbe (ostefterrätt)
Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                185 Kcal / 100g
                95 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Chokladdoppade jordgubbar och mangobitar
Bästa sätt att få chokladen hård och blank när den kallnat är att "tempe...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                253 Kcal / 100g
                337 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Bygårdens frysta mousse med blåbär
En fryst luftig mousse blir stabil av frysningen, men skall serveras kall. ...
Tid: 45 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Arla
                254 Kcal / 100g
                503 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Raspberry Romanoff, jordgubbskräm
Detta är en fyllig efterrätt tack vare mycket grädde. Lämpligtvis serveras mi...
Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                278 Kcal / 100g
                612 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Kulfi, kallfryst indisk glass
Traditionell kulfi tillagas på mjölk som kokas under lång tid tills volymen m...
Tid: 45 min (+ 8 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                355 Kcal / 100g
                206 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Krusbärskräm, krusbärskompott
Skillnaden mellan fruktkräm och dito kompott är att kräm är slät medan komp...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock: Arla
                65 Kcal / 100g
                183 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Klassisk eller modern chokladpudding
Chokladpudding är klassisk efterrätt. Numera äter man mest chokladmousse vi...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                150 Kcal / 100g
                389 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Karamelliserad ananas med muscovadocreme
Tid: 20 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                202 Kcal / 100g
                174 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)