174 recept med Grönt till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Så skalas och kokas vit sparris
Vit kokt sparris är en ypperlig delikatess till mat eller som förrätt med hol...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
27 Kcal / 100g
77 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rostad majssalsa
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
70 Kcal / 100g
148 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Rostade rotsaker
Rosta = tillaga i torr hög värme i ugn eller i torr panna (utan matfett).
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Lunchfrämjandet
56 Kcal / 100g
60 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Klassisk rödbetssallad
Rödbetssallad är tärnade kokta rödbetor som blandats med majonnäs, crème fraich...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
188 Kcal / 100g
169 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Rättiksslaw till maten
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
154 Kcal / 100g
472 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Orientalisk linsröra (tillbehör)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
84 Kcal / 100g
101 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Pumpasalsa
Rödlök kan bytas ut mot annan lök, t.ex. purjolök. Chilifrukten kan bytas ut mo...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
39 Kcal / 100g
76 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rostade tomater med borlottibönor (tillbehör)
Rosta = tillaga i torr hög värme i ugn eller i torr panna (utan matfett).
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
85 Kcal / 100g
249 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Rödkålssallad med koriander och dadlar
Passar till kötträtter. Something completly different: Byt ut dadlarna mot et...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Rent-a-Chef
88 Kcal / 100g
147 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Kokt spenat, stekt spenat
Spenat är god och nyttig mat som är rik på C- och A-vitamin samt järn (men inte...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
20 Kcal / 100g
16 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)