Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 139
            Kcal / portion: 125
            GBR (GI) / port: 1
Recept: 1250 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 10%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Olivolja 1.0 dl 60%
Kajennpepparpulver 1.0 tsk 0%
...
![]()
Skapat av
Caroline på Viktklubben.net
Tillagning
- Halvera tomater och skär bort rotfästet, tärna dem fint. Skala och strimla löken, finhacka vitlöken och timjan.
 - Blanda samman och smaka av med salt och peppar
 
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)