Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 181

Kcal / portion: 121

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1208 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 15%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Blanda paprika och oliver med rapsolja så att det täcker. Smaka av med lite citronjuice. Låt gärna stå över natten.
- Koka quinoa enligt anvisning på paketet. Blanda quinoan med salt, peppar och marinaden.
- Vänd i spenat vid serveringen. Dekorera med soltorkade tomater och pecorino.
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)