Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 181
            Kcal / portion: 121
            GBR (GI) / port: 1
Recept: 1208 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 15%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Blanda paprika och oliver med rapsolja så att det täcker. Smaka av med lite citronjuice. Låt gärna stå över natten.
 - Koka quinoa enligt anvisning på paketet. Blanda quinoan med salt, peppar och marinaden.
 - Vänd i spenat vid serveringen. Dekorera med soltorkade tomater och pecorino.
 
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)