174 recept med Grönt till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Grillade skivade rotfrukter
I stort sett kan alla rotfrukter grillas skivade. Vi rekommenderar skivat om rå...
Tid: 15 min (+ 20 min) , Svarighet: Lätt, Kock:
48 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Hyvlade rotfrukter
Passar till det mesta, men bäst till kötträtter.
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
48 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Pakora, indisk friterad grönsakssnacks
Tänk på att het olja är bränn- och brandfarligt. Läs mer > Så friterar man...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
124 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Aubergine i stället för potatis som tillbehör
Välj gärna stora auberginer. Receptet ger en halv per portion. Saltning och v...
Tid: 40 min (+ 35 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
20 Kcal / 100g
36 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grönsallad helt enkelt
Blanda gärna olika sallater med varandra och variera t.ex. med olika rotfrukter...
Tid: 7 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
21 Kcal / 100g
37 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Timjansdoftande rödkål (tillbehör)
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
42 Kcal / 100g
39 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Het tomatchilisås (utan socker)
Såsen passar till exempel till oxkötts-, fläskkötts- och köttfärsrätter. Pass...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
44 Kcal / 100g
42 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Tomatsallad med rödlök, persilja och balsamvinäger
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
23 Kcal / 100g
42 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Örtsallad
En sallad som passar bra till skaldjur. Citron går bra att bytas ut mot vitvins...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
126 Kcal / 100g
43 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enkel tomatsallad
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
21 Kcal / 100g
48 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)