Stekt grön sparris
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så steks grönsaker >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Stekt grön sparris

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 59

Kcal / portion: 25

GBR (GI) / port: 0

Recept: 99 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 3%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 42 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så steks grönsaker > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min )

Se film, klicka på "Dishin´ with Di, Roasted asparagus" under bilden.

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skär av torra ändar på sparrisen.
  3. Lägg sparrisen på en ugnsplåt. Häll på lite matolja och rör om så att olja kommer till runt om. Salta och peppra.
  4. Sätt in i ugnen i 20-25 minuter tills mjuka, men fortfarande lite krispiga.
  5. Servera, till exempel som tillbehör till stekt kött.

Alternativ: Hetta upp matolja och/eller smör i stekpanna. Stek sparrisen runt om i cirka 5 minuter tills de fått lite brun färg.

Passar till

Filé mignon

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem