Hjärtlig sallat i senapsvinägrett
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om sallader >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Hjärtlig sallat i senapsvinägrett

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 101

Kcal / portion: 114

GBR (GI) / port: 0

Recept: 455 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 10%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 113 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om sallader > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Skölj och dela sallatshuvuden på hälften.
    Lägg i skål.
  2. Blanda senap, vinäger, socker och juice. Droppa i olivoljan under kraftig vispning. Smaka av med salt och peppar.
  3. Ringla vinägretten över salladen.

Kockens kommentar

Passar till exempel till allehanda kötträtter, eller som enkel förrätt. Hjärtsallat är en förädlad form av isbergssallat.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem