Marinerade oliver med pinjenötter (tillbehör)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Pinjenötter

25.0 

gram

Olivolja

2.0 

msk

Flingsalt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Marinerade oliver med pinjenötter (tillbehör)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 202

Kcal / portion: 243

GBR (GI) / port: 0

Recept: 972 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 21%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 120 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Pinjenötter 25.0 gram 17%

Olivolja 2.0 msk 23%

Flingsalt 0%

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Rosta pinjenötter till gyllenbrun färg i torr stekpanna på medelhög värme.
  2. Slå av vätska från oliverna. Grovhacka basilika.
  3. Blanda oliver, lite olja, saft av citron och basilika i en skål. Strö över pinjenötter och flingsalt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem