Marinerade oliver med pinjenötter (tillbehör)
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 202
            Kcal / portion: 243
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 972 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 21%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Pinjenötter 25.0 gram 17%
Olivolja 2.0 msk 23%
Flingsalt 0%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Rosta pinjenötter till gyllenbrun färg i torr stekpanna på medelhög värme.
 - Slå av vätska från oliverna. Grovhacka basilika.
 - Blanda oliver, lite olja, saft av citron och basilika i en skål. Strö över pinjenötter och flingsalt.
 
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)