
Marinerade oliver med pinjenötter (tillbehör)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 202

Kcal / portion: 243

GBR (GI) / port: 0
Recept: 972 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 21%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Pinjenötter 25.0 gram 17%
Olivolja 2.0 msk 23%
Flingsalt 0%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Rosta pinjenötter till gyllenbrun färg i torr stekpanna på medelhög värme.
- Slå av vätska från oliverna. Grovhacka basilika.
- Blanda oliver, lite olja, saft av citron och basilika i en skål. Strö över pinjenötter och flingsalt.
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)