302 recept med Fisk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Grillad rödspätta i kapprock (aluminiumfolie)
Receptet går bra att laga med annan vitfisk. Tjockare fiskbitar tar längre ti...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
104 Kcal / 100g
420 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Nötpanerad marulk i svampsås
Marulk är anses "sannolikt" utrotningshotad.
Tid: 45 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
104 Kcal / 100g
561 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Laxspett med grönkålscappuccino och muskotgnocchi
Det finns färdig potatisgnocchi att köpa. Cappuccino är mer känt som kaffe. B...
Tid: 1 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
106 Kcal / 100g
453 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Fisk i folie
Svarighet: Medel, Kock:
106 Kcal / 100g
522 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Fiskgratäng med mathavre
Svarighet: , Kock:
106 Kcal / 100g
606 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Fisk i folie
GI 1 = mycket lågt. Alla recept på hemsidan GI-beräknas automatiskt. Gå in ...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
106 Kcal / 100g
318 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ansjovisströmming (strömmingsrulader, strömmingslåda)
Strömmingslådor finns i många varianter. Passar bra som bufférätt. Kan ätas v...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Sv. Institutet SI
106 Kcal / 100g
485 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Rob´s sweet & sour tuna (friluftsmat)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Primus
107 Kcal / 100g
649 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Panerad hajmal
Hajmal är ett samlingsnamn för tre arter sötvattenslevande malar i Asien och US...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
108 Kcal / 100g
429 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Rimmad lax med dillstuvad potatis
Om laxen inte är färdigskivad, tag en filékniv och skär den i tunna skivor. A...
Tid: 35 min , Svarighet: Lätt, Kock:
108 Kcal / 100g
466 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)