69 recept med Sillrätter, SOS
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Grekisk sill
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                132 Kcal / 100g
                165 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Skagensill på råraka
Har man bråttom kan man förekla receptet och hoppa över dag 1 och använda sil...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                221 Kcal / 100g
                402 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Fredrik Erikssons Vodka och limesill
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Fredrik Eriksson *
                275 Kcal / 100g
                322 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Potatis-nori med citronsill och gräslökscreme
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                179 Kcal / 100g
                96 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Blåbärssill
Använder du salt sill måste du vattna ur den först. Se till att inte göra det u...
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                182 Kcal / 100g
                243 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Tomat- och kaprissill
Många saker påverkar en sillinläggnings hållbarhet: Salthalt och surhetsgrad, t...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                249 Kcal / 100g
                261 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Salsasill
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                135 Kcal / 100g
                158 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Matjesröra i glas
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                141 Kcal / 100g
                114 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Currysill
Många saker påverkar en sillinläggnings hållbarhet: Salthalt och surhetsgrad, t...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                240 Kcal / 100g
                290 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Kastanj- och grönkålssill
Sill måste vara inlagd på rätt sätt, annars kan farliga bakterier utvecklas. ...
Tid: 20 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
                167 Kcal / 100g
                267 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion