Blåbärssill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så läggs sill in >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Blåbärssill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 243

GBR (GI) / port: 1

Recept: 973 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 13%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 134 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så läggs sill in > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (1 tim + 24 tim )

  1. Koka upp lagen. Låt kallna. Blanda med blåbär.

  2. Skär sill i bitar. Slå över lagen. Låt stå minst ett dygn.

Kockens kommentar

Använder du salt sill måste du vattna ur den först. Se till att inte göra det under rinnande vatten då det gör sillen lös i köttet utan byt vatten med jämna mellanrum. Hur vet man när den är lagom ursaltad?? Enkelt, smaka. Det finns även sill som redan är inlagd i en neutral lag, bara att smaksätta. Otroligt lätt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem