Småländsk lingonsill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så läggs sill in >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Småländsk lingonsill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 170

Kcal / portion: 255

GBR (GI) / port: 5

Recept: 1021 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 6%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 150 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så läggs sill in > Äts ej

...

Tillagning (20 min + 48 tim )

  1. Koka upp lagingredienserna. Låt kallna helt.
  2. Skär sillfiléerna i cm-tjocka bitar. Skala och skiva lök tunt. Skala, kärna ur och skiva äpple. Riv pepparrot.
  3. Varva sill, lök, äpple och pepparrot i en fin glasburk. Häll över kall lingonlag. Fyll på med vatten så att det täcker sillen. Garnera med färska eller frysta lingon.
  4. Sätt in i kylskåp i minst två dygn.

Kockens kommentar

Maling Hellström (receptgivaren): Hembakat rågbröd eller kavring är ett måste till...

Passar till

Hemlagat rågbröd

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem