Örtagårdssill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 8

 

Kockskolan:

 

Så läggs sill in >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Örtagårdssill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 270

Kcal / portion: 277

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2214 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 21%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 103 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så läggs sill in > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (5 min + 2 tim 10 min )

  1. Hacka lök och örter och lägg i en skål. Häll i senap, vinäger, créme fraiche, äggula, salt och peppar. Doppa sedan i oljan under kraftig vispning.
  2. Lägg den inlagda sillen i en skål eller i en djup tallrik och häll över örtblandningen. Garnera gärna med hackad gräslök. 
  3. Låt stå kallt i kylen i cirka 2 timmar innan servering.

Alternativ

Lägg in sill själv

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem