Tomatmarinerad sill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Så läggs sill in >

 

 

Om Clostridium botulinum

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tomatmarinerad sill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 209

Kcal / portion: 261

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1045 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 16%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 125 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så läggs sill in > Äts ej

Om Clostridium botulinum Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (10 min + 6 tim )

  1. Filéea sillen och tag av skinnet. Skär filéerna i bitar och lägg dem i en djup tallrik.

  2. Blanda samman ingredienserna till marinaden. Häll den över sillen. Strö finhackad lök över sillen. Låt sillen ligga i marinaden över natten.

  3. Servera gärna sillen med kokt potatis.

Kockens kommentar

Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra e.d. vid inläggningar kan ett dödligt gift utvecklas. Läs mer: Matförgiftningar > Clostridium botulinum

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem