
Tomatmarinerad sill
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 209

Kcal / portion: 261

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1045 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 16%
Fett: 16%
Kolhydrater: 0%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Så läggs sill in > Äts ej
Om Clostridium botulinum Äts ej
...
![]()
Skapat av
Kockskolan
Tillagning (10 min + 6 tim )
- Filéea sillen och tag av skinnet. Skär filéerna i bitar och lägg dem i en djup tallrik.
- Blanda samman ingredienserna till marinaden. Häll den över sillen. Strö finhackad lök över sillen. Låt sillen ligga i marinaden över natten.
- Servera gärna sillen med kokt potatis.
Kockens kommentar
Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra e.d. vid inläggningar kan ett dödligt gift utvecklas. Läs mer: Matförgiftningar > Clostridium botulinum