74 recept med Lamm
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Lambogskotletter
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
158 Kcal / 100g
607 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Ugnslagad lammentrecote med potatiskaka
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
159 Kcal / 100g
640 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Lammlägg i ugn
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
159 Kcal / 100g
839 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Currymarinerade dubbla lammkotletter
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
159 Kcal / 100g
847 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Lammrostbiff med nypotatissallad och getostcreme
Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärnt...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
162 Kcal / 100g
704 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Ugnslagad lammentrecote med ramslökspesto
Lammhals består av två delar, en smal övre del och en tjockare, köttigare n...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
163 Kcal / 100g
943 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Rosmarinsdoftande lammfilé med sötsyrliga kantareller och risotto
Med "lammfilé" avses som regel ytterfilén. Läs mer, klicka på ingre...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Rent-a-Chef
170 Kcal / 100g
928 Kcal / portion
GBR (GI) 19 / portion
-
Grillat lammspett
Variera med olika grönsaker på spettet. Paprika, cocktailtomater, squash, aub...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
179 Kcal / 100g
607 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Stekt lammytterfilé från sadelbiten med fettkappa
Den finaste delen av ytterfilén tillhör sadeln längst bak på ryggen. Där sitt...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
179 Kcal / 100g
120 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Färserad kokt och/eller stekt lammrulle
Lammbringa kan vara del av främre bröstkorg, det vill säga tjockbringan, elle...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
180 Kcal / 100g
1080 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion